دوره: آموزش ورکشاپ تخصصی صبحانه
معرفی :
شکلات به خوراکی های ساخته شده از کاکائو گفته می شود. این ماده غذایی پرطرفدار و انرژی زا به گونه ای ساده از ترکیب شیر، شکر، کره کاکائو و پودر کاکائو با نسبت های دگرگون ساخته می شود. این خوراکی که جز یکی از تنقلات خوشمزه در میان همه افراد است بر خلاف باور عموم مردم که آن را تهدیدی برای سلامتی می دانند از مزایای زیادی برخوردار است و فواید قابل توجهی حتی در درمان های فیزیکی بدن دارد امروزه تولید شکلات های دست ساز جز یکی از مشاغل جذاب و کاربردی دنیا محسوب می شود . مدارک : داوطلبان عزیز پس از پایان دوره مدرک مجتمع فنی تهران که یک مدرک دوزبانه و جز برترین مدارک آموزشی کشور است را دریافت می نمایند.
مخاطبین :
- علاقه به دوره های تخصصی هتلداری و تهیه و سرو صبحانه های مختلف (در هتل ها، کافه ها، رستوران ها، کافه رستوران یا علاقه شخصی)
سرفصل :
- وافل وانیلی به همراه مرغ سرخ شده
- بیسکت
- مافین انگلیسی به همراه ساسیج و پنیر چدار
- دونات برگر
- تست آوکادوو و میگو
- کیش بیکن به همراه سالاد سبز
- نحوه صحیح پخت تخم مرغ و انواع آن
مدت : 8 ساعت
پیش نیاز: ندارد