دوره: مدیریت هتلداری
معرفی :
از آنجایی که محور تمرکز و توسعه صنعت تشریفات و گردشگری بر کاربرد استراتژیک در بخش خدمات و آموزش نیروی انسانی است، در این راستا دپارتمان تشریفات و گردشگری مجتمع فنی تهران با توجه به رسالتی که در جهت ارتقا و آموزش و استاندارد سازی نیروهای انسانی و توسعه صنعت هتلداری بر عهده دارد آموزش های پایه ای و علمی دوره هتلداری را بر اساس آخرین استانداردهای روز انجام داده و با برقراری دوره کارآموزی ویژه در هتل اطلاعات عملی داوطلبان عزیز را نیز تکمیل می نماید. مدارک : داوطلبان عزیز پس از پایان دوره مدرک مجتمع فنی تهران که یک مدرک دوزبانه و جز برترین مدارک آموزشی کشور است را دریافت می نمایند.
مخاطبین : علاقه مندان به دوره های تخصصی کافی شاپ
سرفصل :
- آشنایی بر پیشیه هتلداری و چگونگی پیدایش صنعت هتلداری در ایران و جهان
- آشنایی با صنعت هتلداری
- تعریف هتل و انواع هتل ها
- روابط عملیاتی هتل ها
- چارت سازمانی هتل ها
- نوع کاربری هتل ها
- تشریح سازمان هتل و اهمیت ارتباط سازمانی بخش های هتل
- شرح وظایف روابط عملیاتی مدیر هتل ها و رستوران ها با واحدهای مختلف آن
- مدیریت هتل و هتلداری و اصول حرفه ای مدیریت
- مدیریت خدماتی، اقامتی ( فرانت آفیس، پذیرش، رزرواسیون، اطلاعات، OTA، تورها و سایر واحدهای گردشگری و توریستی
- شناخت مشخصات پرسنل واحد خدماتی
- اهمیت و اصول سرویس دهی مناسب در هتل و ارتباط آن با موفقیت شغل
- معرفی تاکتیک های چگونگی ارائه سرویس دور از انتظار
- پذیرایی و تشریفات
- شناخت روابط عملیاتی با سایر مدیران
- آشنایی با واحد خانه داری، شرح وظایف کارکنان خانه داری، چارت سازمانی واحد خانه داری، چک لیست های کاربردی، اصطلاحات رایج در خانه داری و کاربرد آنها، نظافت و نحوه ارائه خدمات و سرویس دهی
- اهمیت پاکیزگی و آراستگی در هتل ونقش خانه داری در ارتباط با آن
- ارتباط خانه داری با بخش های دیگر هتل
- شناخت مشخصات پرسنل خانه داری
- آشنایی با واحد لاندری و روابط عمومی واحد لاندری، روش های شست و شو و ارائه خدمات، انواع شست و شو، لکه گیری، شوینده ها و دستگاه های کاربردی واحد لاندری
- شناخت مشخصات پرسنل واحد لاندری
- زبان تخصصی هتلداری و نحوه استفاده و کاربرد آنها
- شناخت بهداشت و ایمنی در هتل
- اهمیت ایمنی و نقش مهمان و مسئولیت هتل در برابر آن ها
- بهداشت فردی کارکنان و اهمیت آن در سرویس دهی
- کنترل هزینه (تشریحی) و کاربرد تخصصی آن
- آشنایی با مدیریت کنترل هزینه
- آموزش حسابداری
- آموزش بودجه و بودجه بندی در رستوران ها و هتل ها
- مدیریت ضیافت ها
- اهمیت و نقش غذا و نوشیدنی ها در مدیریت هتلداری
- مدیریت غذا و نوشیدنی (شرایط احراز، شرح وظایف، انواع چیدمان، انواع سرویس، انواع منو، روش های ارائه خدمات
- آشنایی با منو و چگونگی طراحی آن
- تشریح سازمان غذا و نوشیدنی هتل و اهمیت نقش آن در مجموعه هتل و زیر مجموعه های این واحد
مدت : ۴۰ ساعت
پیش نیاز: ندارد