دوره: شکلات دست ساز
معرفی :
شکلات به خوراکی های ساخته شده از کاکائو گفته می شود. این ماده غذایی پرطرفدار و انرژی زا به گونه ای ساده از ترکیب شیر، شکر، کره کاکائو و پودر کاکائو با نسبت های دگرگون ساخته می شود. این خوراکی که جز یکی از تنقلات خوشمزه در میان همه افراد است بر خلاف باور عموم مردم که آن را تهدیدی برای سلامتی می دانند از مزایای زیادی برخوردار است و فواید قابل توجهی حتی در درمان های فیزیکی بدن دارد امروزه تولید شکلات های دست ساز جز یکی از مشاغل جذاب و کاربردی دنیا محسوب می شود . مدارک : داوطلبان عزیز پس از پایان دوره مدرک مجتمع فنی تهران که یک مدرک دوزبانه و جز برترین مدارک آموزشی کشور است را دریافت می نمایند.
مخاطبین :
- علاقمندان به این حوزه
سرفصل :
- شناخت دانه و ساختار کاکائو
- آموزش مطابق با جدیدترین اصول ساخت شکلات های دست ساز
- کار با شکلات کامپایند (این برند معروف شکلات، مواد اولیه و متریال اصلی شکلات دست ساز را تشکیل می دهد .)
- کار با شکلات Real (این برند معروف شکلات، مواد اولیه و متریال اصلی شکلات دست ساز را تشکیل می دهد .)
- شناخت و کار با قالب های مگنتی و پلی کربنات
- شناخت و کار با رنگ های مناسب پودری و مایع
- ساخت شکلات های رنگی که حاوی رنگدانه هستند و شکلات های زرورقی و تزئینی
- کاور کردن شکلات
- مزه دار کردن شکلات با طعم های متفاوت
- فیلینگ کردن شکلات (تهیه و آماده سازی شکلات های مغز دار)
- طرز تهیه ترافل
مدت : ۱۰ ساعت
پیش نیاز: ندارد