دوره: آموزش باریستا
معرفی :
اگر عاشق دنیای قهوه و قهوه نوشی هستید حتما بارها نام باریستا را شنیده اید می دانید که یک فنجان اسپرسو یا یک ماکیاتو به خودی خود و با تنظیمات دستگاه قهوه ساز تهیه نمی شود، بلکه تمام این نوشیدنی های گرم توسط دستان ماهری که اشتیاق و علاقه شدیدی به قهوه و نوشیدنی ها دارد تهیه می شود. باریستا در اصل شخصی (خانم یا آقا) حرفه ای است که در کافه مسئولیت تهیه نوشیدنی های گرم و سرد بر پایه اسپرسو را بر عهده دارد. تخصص اصلی باریستا تهیه قهوه های اصیل همراه با لاته آرت و با کیفیت است. یک معیار مهم برای سنجش حرفه ای بودن باریستا یی میزان مهارت و توانایی او در تهیه قهوه است باریستا در نهایت مهارت لاته آرت (Latte art) یا طراحی روی قهوه است.
مخاطبین :
- علاقمندان به این حوزه
سرفصل :
- شناخت و بررسی تکنیک های لاته آرت (Latte art)
- انجام حرفه ای تکنیک های لاته آرت و طراحی روی قهوه
- طراحی روی قهوه با حرکت دست
- طراحی روی قهوه با سس
- طراحی روی قهوه با شابلون
- کار با دستگاه های نسل نو
- تهیه و سرو قهوه های کمپ کافی
- تهیه و سرو قهوه های دمی
- تهیه و سرو دم نوش های خاص (جوشانده ها و دم نوش های میوه ای)
مدت :32 ساعت
پیش نیاز: گذراندن دوره تخصصی مدیریت کافی شاپ