دوره: آموزش مدیریت و راه اندازی کافه و رستوران
معرفی :
کلیه مراحل کار با ارایه توضیحات اولیه و رسپی حرفه ای بصورت عملی بوده و با پرسش و پاسخ به اتمام میرسد. هر یک از هنرجویان قادر خواهند بود تا شخصا در منزل خود نسبت به آماده سازی این ده نوع سالاد مجلسی و با کیفیت بالا اقدام نمایند.
مخاطبین :
- علاقه مندان به این حوزه
- حداقل ۱۸ سال سن
سرفصل :
- دوره مدیریت و راه اندازی کافه و رستوران شامل یک دوره 36 ساعته می باشد که این 36 ساعت در 9 جلسه 4 ساعته برگزار خواهد شد .
- این دوره مناسب برای افرادی است که می خواهند با چگونگی مدیریت رستوران و کافی شاپ آشنا شده و سرفصل های آن شامل :
- 1 – اصول آداب معاشرت
- 2 – آداب و شناخت فرهنگ ملل مختلف
- 3- تشریفات و چیدمان
- 4 – شناخت مقدمه ای بر علم تغذیه
- 5 – طراحی داخلی رستوران و کافه های سوژه ای ( مبلمان صنعتی)
- 6- باید ها و نبایدها رفتاری در کافه و رستوران
- 7 – نکات کلیدی راه اندازی کافه و رستوران
- 8 – شناخت چارت سازمانی کافه و رستوران
- 9- اصول منو نویسی
- 10 – تصمیم گیری های اجرایی و نهایی در خصوص کنترل هزینه ها
- 11- مدیریت مالی کافه و رستوران
مدت : ۳۶ ساعت
پیش نیاز: ندارد