دوره: آموزش انواع سالاد
معرفی :
کلیه مراحل کار با ارایه توضیحات اولیه و رسپی حرفه ای بصورت عملی بوده و با پرسش و پاسخ به اتمام میرسد. هر یک از هنرجویان قادر خواهند بود تا شخصا در منزل خود نسبت به آماده سازی این ده نوع سالاد مجلسی و با کیفیت بالا اقدام نمایند.
مخاطبین :
- علاقه مندان به این حوزه
- حداقل ۱۸ سال سن
سرفصل :
- سالاد تاهیتی
- سالاد کینوا مدیترانه ای
- سالاد شاورما
- سالاد فوتوچینی
- سالاد مرغ و اووکادو
- سالاد انار و اسفناج
- سالاد چیکن آلفردو با سس بادام هندی
- سالاد مرغ مکزیکی
- سالاد میموزا
- سالاد کارتوفل
مدت : ۶ ساعت
پیش نیاز: ندارد