دوره: تخصصی کوکی و آیسینگ
معرفی :
مخاطبین : علاقه مندان به این حوزه
سرفصل :
- کوکی (نیویورکی، دبل چاکلت، اتریشی، ردولوت، تیرامیسو، لوتوس، نوتلا مغزدار)
- کوکی (سنتی لاهیجان، آمریکایی، هویج گردو، باربی، کرنبری شکلات، کرینکل، مانستر، اورءو، کرامبل سیب)
- کوکی (چیزکیک، شکلات پنیری، فرانسوی، بادام زمینی، رژیمی1-2)
- آیسینگ (تکنیک آیسنگ و آشنایی با ابزار و تجهیزات، ساخت کاتر دست ساز)
- فوندانت (تکنیکچاپ، حریر، ایزومالت، گل قندی، تخته سیاه، رنگ و پودر، ویترای، نقاشی، ترک، ترنسفر، شماره دوزی، کار با فوندانت و مولد)
مدت : ۲۰ ساعت
پیش نیاز: ندارد