دوره: تخصصی کوکی و آیسینگ

معرفی :

مخاطبین : علاقه مندان به این حوزه

سرفصل :‌

  • کوکی (نیویورکی، دبل چاکلت، اتریشی، ردولوت، تیرامیسو، لوتوس، نوتلا مغزدار)
  • کوکی (سنتی لاهیجان، آمریکایی، هویج گردو، باربی، کرنبری شکلات، کرینکل، مانستر، اورءو، کرامبل سیب)
  • کوکی (چیزکیک، شکلات پنیری، فرانسوی، بادام زمینی، رژیمی1-2)
  • آیسینگ (تکنیک آیسنگ و آشنایی با ابزار و تجهیزات، ساخت کاتر دست ساز)
  • فوندانت (تکنیکچاپ، حریر، ایزومالت، گل قندی، تخته سیاه، رنگ و پودر، ویترای، نقاشی، ترک، ترنسفر، شماره دوزی، کار با فوندانت و مولد)

مدت :‌ ۲۰ ساعت

پیش نیاز: ندارد

ارتباط با دپارتمان