دوره: کاست کنترل

معرفی :

با توجه به رشد صنعت گردشگری و تشریفات و ارائه راهکارهای مناسب می توان تخصص های لازم این کار را بر اساس تجربه علمی و عملی و هزاران تجربه موفق که حاصل بررسی علمی متخصصان این حوزه می باشد با آموزش های استاندارد و جدید در اختیار علاقمندان قرار داده تا افرادی که مدیریت کافی شاپ و رستوران و یا هتلی را دارند و حتی به عنوان یک نیروی کار آمد در این حوزه فعالیت می کنند کمترین آزمون خطا را داشته و یک شغل پر درامد در این حوزه را تجربه کنند. دریافت مدارک : هنرجویان پس از اتمام دوره می توانند مدرک دو زبانه مجتمع فنی تهران که جز یکی از برترین و معتبرترین مدارک آموزشی کشور می باشد را دریافت کرده و به عنوان فرد حرفه ای و متخصص در زمینه مربوطه در داخل و خارج از کشور مشغول به کار شوند.

مخاطبین : علاقه مندان به این حوزه

سرفصل :‌

  • شناخت مباحث منو و منو نویسی ( انواع منو و کاربرد آن )
  • شناخت رسپی ها ( فرمول های دستور العمل تهیه )
  • قیمت تمام شده ( آنالیز قیمت های منو )
  • شناسایی منابع خرید
  • روش های صحیح خرید
  • ایجاد فایل خرید
  • کنترل کیفی و کمی محصولات خریداری شده
  • انبار و انبار داری و ارائه راه کارهای کاربردی
  • روش هاو دوره های نگهداری محصولات انبار
  • روش های قیمت گذاری
  • روش های چیدمان انبار
  • تولید ( استاندارد سازی ، طبقه بندی استاندارد محصولات و کاربرد محصولات )
  • ارائه سرویس ( بررسی عملیاتی پذیرایی از میهمانان از ابتدا تا انتها )
  • طریقه صحیح فروش محصولات
  • شناخت انحرافات ( شناسایی انحرافات و تجزیه و تحلیل انحرافات )

مدت :‌ ۳۲ ساعت

پیش نیاز: ندارد

ارتباط با دپارتمان