دوره: غذاهای سنتی و مجلسی
معرفی :
مخاطبین :
- علاقمندان به این حوزه
سرفصل :
پلو های مخلوط:
- لوبیا پلو
- آلبالو پلو
- مرصع پلو
- شیرین پلو
- زرشک پلو
- قیمه نثا
خورش ها:
- فسنجان
- آلومسما
- قیمه
- قرمه سبزی
- کرفس
- خورش خلال
غذاهای مرغی:
- ته چین
- اکبر جوجه
- مرغ شکم پر
- مرغ کالانین
غذاهای گوشتی:
- باقالی پلو با گوشت
- کباب تابه ای
- رولت گوشت
- خوراک گوشت
کوفته و دلمه:
- دلمه برگ
- دلمه کلم
- دلمه بادمجان و فلفل
- کوفته تبریزی
- کوفته برنجی
- کوکو بادکوبه
- کوکو سبزی
ماهی:
- ماهی شکم پر
مدت :۱۲ ساعت
پیش نیاز: –