دوره: غذاهای سنتی و مجلسی

معرفی :

دوره غذاهای سنتی و مجلسی

مخاطبین :

  • علاقمندان به این حوزه

سرفصل :‌

پلو های مخلوط:

  •  لوبیا پلو
  • آلبالو پلو
  • مرصع پلو
  • شیرین پلو
  • زرشک پلو
  • قیمه نثا

خورش ها:

  •  فسنجان
  • آلومسما
  • قیمه
  • قرمه سبزی
  • کرفس
  • خورش خلال

غذاهای مرغی:

  • ته چین
  • اکبر جوجه
  • مرغ شکم پر
  • مرغ کالانین

غذاهای گوشتی:

  • باقالی پلو با گوشت
  • کباب تابه ای
  • رولت گوشت
  • خوراک گوشت

کوفته و دلمه:

  • دلمه برگ
  • دلمه کلم
  • دلمه بادمجان و فلفل
  • کوفته تبریزی
  • کوفته برنجی
  • کوکو بادکوبه
  • کوکو سبزی

ماهی:

  • ماهی شکم پر
 

مدت :‌۱۲ ساعت

پیش نیاز: –

ارتباط با دپارتمان