دوره: آموزش مدیریت و راه اندازی کافه و رستوران

معرفی :

کلیه مراحل کار با ارایه توضیحات اولیه و رسپی حرفه ای بصورت عملی بوده و با پرسش و پاسخ به اتمام میرسد. هر یک از هنرجویان قادر خواهند بود تا شخصا در منزل خود نسبت به آماده سازی این ده نوع سالاد مجلسی و با کیفیت بالا اقدام نمایند.

آموزش مدیریت و راه اندازی کافه و رستوران

مخاطبین :

  • علاقه مندان به این حوزه
  • حداقل ۱۸ سال سن

سرفصل :‌

  • دوره مدیریت و راه اندازی کافه و رستوران شامل یک دوره 36 ساعته می باشد که این 36 ساعت در 9 جلسه 4 ساعته برگزار خواهد شد .
  • این دوره مناسب برای افرادی است که می خواهند با چگونگی مدیریت رستوران و کافی شاپ آشنا شده و سرفصل های آن شامل :
  •  اصول آداب معاشرت
  •  آداب و شناخت فرهنگ ملل مختلف
  • تشریفات و چیدمان
  •  شناخت مقدمه ای بر علم تغذیه
  •  طراحی داخلی رستوران و کافه های سوژه ای ( مبلمان صنعتی)
  • باید ها و نبایدها رفتاری در کافه و رستوران
  •  نکات کلیدی راه اندازی کافه و رستوران
  • شناخت چارت سازمانی کافه و رستوران
  •  اصول منو نویسی
  •  تصمیم گیری های اجرایی و نهایی در خصوص کنترل هزینه ها
  •  مدیریت مالی کافه و رستوران

مدت :‌ ۳۶ ساعت

پیش نیاز: ندارد

ارتباط با دپارتمان