دوره: آشپزی ملل

معرفی :

در دوره جامع آشپزی ملل فرصت های نامحدودی در زمینه دنیای غذا و آشپزی برای هنرجویان ایجاد میشود و هنرجویان مدرک دوزبانه مجتمع فنی تهران را دریافت کرده و می توانند در داخل و خارج از کشور وارد بازار کار حرفه ای شده و به عنوان یک آشپز حرفه ای مشغول به کار شوند. همچنین علاقمندان به این رشته علاوه بر شناخت انواع غذاها و تهیه و سرو آن با فرهنگ غذایی ملل مختلف نیز آشنا می شوند. مدرک: به هنرجویان پس از گذراندن دوره مدرک دو زبانه مجتمع فنی تهران ارائه می گردد.

مخاطبین :

  • علاقمندان به این حوزه

سرفصل :‌

  • آشنایی با علم آشپزی
  • کات کردن مواد اولیه و پایه در آشپزی
  • نحوه صحیح خرید مواد اولیه و به صرفه
  • آشنایی با ابزارهای آشپزی از جماه انواع تخته های کار ، چاقو ها و …
  • مقدمه ای بر آشپزی فرانسوی:
  • آموزش سس های پایه در آشپزی فرانسوی
  • آموزش استاک گیری
  • تهیه و سرو سوپ پیاز onion soup
  • سوپ گوجه tomato soup
  • گراتن gratin
  • سوفله soufflé
  • *آشنایی با آشپزی ایتالیایی
  • چیکن پارمزان chicken parmesan pasta
  • کیشن لورن quiche Lorraine
  • پاستا بلونز blues pasta
  • پاستا آربیتا arrabiata pasta
  • پاستاپستو pesto pasta
  • پاستا آلفردو chicken alfredo pasta
  • سالاد سزارCaesar salad
  • آرانچینی و سس مارینا aranchini with marina sauce
  • بروکستا مرغ chicken bruschetta
  • آشنایی با آشپزی هندی:
  • پاکوراpakora
  • آلو هندیIndian allot
  • پوره بادمجان eggplant puree
  • باتر چیکن butter chicken
  • مرغ بریونی chicken biryani
  • کاری گوشت meat stew
  • کوفته با سس گوجه و بادمجان lamb koftas
  • بال مرغ تندروی tandoori chicken wings
  • نان پراتاlaccha paratha
  • آشنایی با آشپزی مدیترانه ای:
  • رویتوکفتدسrevithokeftedes
  • سوولاکیsouvlaki
  • کوفته یونانی Greek meatball
  • اسپانا کوپیتا spanakopita
  • پایلا اسپانیایی Spanish paila
  • حریرا مراکشی harira
  • داوود پاشا stew of david pasha
  • پرده پیلاوی pilaw curtains
  • آشنایی با آشپزی عربی:
  • حمص hummus
  • محمره mouhammara
  • سالاد فتوش fatosh salad
  • مجبوس chicken machboos
  • شاورما shaverma
  • دلمه dolma
  • بطا طاحره batataharra
  • عرایس arayes
  • آشنایی با غذاهای دریایی:
  • خوراک صدف oyster feed
  • خرچنگ crab
  • لابستر sea labster
  • کالاماری kalamari
  • میگو سوخاری roasted shrimp
  • میگو پفکی puffed shrimp
  • خمیر بنیه strong dough
  • سس هلندز dutch sauce
  • سس سبز green sause
  • سس بنیه strong sauce
  • سس تار تارtartar sauce
  • *آشنایی با انواع کباب های ملل
  • کباب مکزیکیmexican kebab
  • کباب لاری lary kebab
  • ادنا کباب adana kebab
  • کباب بلغاری Bulgarian
  • کباب قفقازیcaucasian kebab
  • شش طاووق کباب یونانی shish taouk
  • کباب کشمیری Kashmiri kebab
  • آشوکا ashoka
  • آشنایی با انواع غذاهای آسیایی:
  • فرایدرایس fried rice
  • کیمجیkimchi
  • کاری سیب زمینی potato curry
  • نودل با سس بادام زمینی و
  • نودل و سبزیجات stir fry nodal& vegetable
  • مرغ ترش و شیرین sweet & sour chicken
  • کاری ماسامان tai curry masaman
  • آشنایی با غذاهای فرانسوی:
  • رولت فرانسوی French roulette
  • سالاد نیسواز فرانسوی French salad
  • راگو گوشت meat ragout
  • بیفتک الزاس Alsace beefsteak
  • کیش لورن quiche Lorraine
  • راتتویی ratatouille
  • کسوله cassoulet
  • آشنایی با غذاهای مکزیکی:
  • سوپ ترتیا tortilla soup
  • سالاد مرغ chicken salad
  • فاهیتا fajita
  • تاکو با دو نوع تاپینگ
  • ناچو و دو نوع دیپnacho with dis
  • پلومکزیکی و مرغ Mexican rice with chicken
  • دو نوع سالسا salsas

مدت :‌ ۴۰  ساعت

پیش نیاز: ندارد

ارتباط با دپارتمان