دوره: کاست کنترل
معرفی :
با توجه به رشد صنعت گردشگری و تشریفات و ارائه راهکارهای مناسب می توان تخصص های لازم این کار را بر اساس تجربه علمی و عملی و هزاران تجربه موفق که حاصل بررسی علمی متخصصان این حوزه می باشد با آموزش های استاندارد و جدید در اختیار علاقمندان قرار داده تا افرادی که مدیریت کافی شاپ و رستوران و یا هتلی را دارند و حتی به عنوان یک نیروی کار آمد در این حوزه فعالیت می کنند کمترین آزمون خطا را داشته و یک شغل پر درامد در این حوزه را تجربه کنند. دریافت مدارک : هنرجویان پس از اتمام دوره می توانند مدرک دو زبانه مجتمع فنی تهران که جز یکی از برترین و معتبرترین مدارک آموزشی کشور می باشد را دریافت کرده و به عنوان فرد حرفه ای و متخصص در زمینه مربوطه در داخل و خارج از کشور مشغول به کار شوند.
مخاطبین : علاقه مندان به این حوزه
سرفصل :
- شناخت مباحث منو و منو نویسی ( انواع منو و کاربرد آن )
- شناخت رسپی ها ( فرمول های دستور العمل تهیه )
- قیمت تمام شده ( آنالیز قیمت های منو )
- شناسایی منابع خرید
- روش های صحیح خرید
- ایجاد فایل خرید
- کنترل کیفی و کمی محصولات خریداری شده
- انبار و انبار داری و ارائه راه کارهای کاربردی
- روش هاو دوره های نگهداری محصولات انبار
- روش های قیمت گذاری
- روش های چیدمان انبار
- تولید ( استاندارد سازی ، طبقه بندی استاندارد محصولات و کاربرد محصولات )
- ارائه سرویس ( بررسی عملیاتی پذیرایی از میهمانان از ابتدا تا انتها )
- طریقه صحیح فروش محصولات
- شناخت انحرافات ( شناسایی انحرافات و تجزیه و تحلیل انحرافات )
مدت : ۳۲ ساعت
پیش نیاز: ندارد