دوره: مدیریت کافی شاپ
معرفی :
در فرهنگ کهن ما کافه و کافه نشینی در ایران رواج داشته و از دیر باز مردم در قهوه خانه ها گرد هم جمع می شدند و در ارتباط با مسائل روز شهر یا کشور خود مذاکره می کردند، خوردن چای در قهوه خانه ها یکی از تفریحات مردم جهت تبادل اطلاعات اقتصادی، سیاسی و حتی روزمره گی های زندگی بوده است. در فرهنگ امروز شهری کافه نشینی و رستوران گردی در بین مردم شکل دیگری پیدا کرده و افراد زیادی از جمله قشر دانش آموز و دانشجو اکثر فعالیت های گروهی و دور همی های دوستانه خود را در کافه ها برگزار می کنند و تمایل به برگزاری مراسم مختلف در کافه ها روز به روز بیشتر میشود. بنابراین آموختن این فن، مهارتی است که در دنیای امروز هم به عنوان یک شغل و حتی یک هنر و مهارت شخصی قابل استفاده بوده و جز یکی از مشاغل پر در آمد در داخل و خارج از کشور به حساب می آید. گاها حتی اگر دنبال شغل پر درآمدی هم نباشیم تهیه یک قهوه حرفه ای به همراه کیک کافه ای خوش طعمی که در آرامش میل کنیم می تواند جز لذت بخش ترین لحظات زندگی باشد. مدارک : هنرجویان عزیز پس از پایان دوره مدرک مجتمع فنی تهران که مدرک دوزبانه است را دریافت کرده و می توانند با دریافت مدارک مهارتی کاربردی این حوزه براحتی جذب بازار کار داخل و خارج از کشور شوند.
مخاطبین :
علاقمندان به این حوزه
سرفصل :
- آشنایی با صنعت هتلداری
- شناخت و تجارت قهوه
- آشنایی با انواع دانه های قهوه برداشت و آسیاب و رست کردن قهوه
- شناخت تجهیزات کافی شاپ و نحوه استفاده از دستگاه های صنعتی کافه
- آموزش اصول کافه داری
- کارعملی و نحوه سرو قهوه های ایتالیایی مانند انواع اسپرسوها، کاپوچینو، کنپانا (اسپرسو با خامه)، کافه لاته، موکاچینو، کارامل ماکیاتو، هات چاکلت
- تهیه و سرو قهوه های فرانسه و قهوه های ملل مانند ترک، یونانی، بوسنیایی
- تهیه و سرو انواع دم نوش های
- آشنایی با تجهیزات و سرو نوشیدنی های سرد و نحوه سرو آنها از جمله لیموناد، مهیتو، فراپه، کراش
- آیس کافی، آیس موتی، آیس لاته
- اسموتی ها و نوشیدنی های سرد پست مدرن ( نوشیدنی نوستالژی، نوشیدنی طعم بهشت، نوشیدنی عطر دریا و …
- دسرهای مخصوص کافه مانند ترامیسو، هات فاج، گرانولا، کرم ژله و …
- تهیه و سرو انواع شیک ها و گلاسه ها و انواع نوشیدنی های بر پایه قهوه
مدت : ۳۲ ساعت
پیش نیاز: –