دوره: غذاهای سنتی و مجلسی
معرفی :
مخاطبین :
- علاقمندان به این حوزه
سرفصل :
- پلو های مخلوط:
- ——— لوبیا پلو، آلبالو پلو، مرصع پلو، شیرین پلو، زرشک پلو، قیمه نثار
- خورش ها:
- ——— فسنجان، آلومسما، قیمه، قرمه سبزی، کرفس، خورش خلال
- غذاهای مرغی:
- ——— ته چین، اکبر جوجه، مرغ شکم پر، مرغ کالانین
- غذاهای گوشتی:
- ——— باقالی پلو با گوشت، کباب تابه ای، رولت گوشت، خوراک گوشت
- کوفته و دلمه:
- ——— دلمه برگ، دلمه کلم، دلمه بادمجان و فلفل، کوفته تبریزی، کوفته برنجی، کوکو بادکوبه، کوکو سبزی
- ماهی:
- ——— ماهی شکم پر
مدت :۱۲ ساعت
پیش نیاز: –