دوره: غذاهای سنتی و مجلسی

معرفی :

مخاطبین :

  • علاقمندان به این حوزه

سرفصل :‌

  • پلو های مخلوط:
  • ——— لوبیا پلو، آلبالو پلو، مرصع پلو، شیرین پلو، زرشک پلو، قیمه نثار
  • خورش ها:
  • ——— فسنجان، آلومسما، قیمه، قرمه سبزی، کرفس، خورش خلال
  • غذاهای مرغی:
  • ——— ته چین، اکبر جوجه، مرغ شکم پر، مرغ کالانین
  • غذاهای گوشتی:
  • ——— باقالی پلو با گوشت، کباب تابه ای، رولت گوشت، خوراک گوشت
  • کوفته و دلمه:
  • ——— دلمه برگ، دلمه کلم، دلمه بادمجان و فلفل، کوفته تبریزی، کوفته برنجی، کوکو بادکوبه، کوکو سبزی
  • ماهی:
  • ——— ماهی شکم پر
 

مدت :‌۱۲ ساعت

پیش نیاز: –

ارتباط با دپارتمان