دوره: ‌ باریستا

معرفی :

وظیفه اصلی باریستا مدیریت بار گرم است. باریستا در درجه اول قهوه های حرفه ای درست می‌کند (اسپرسو، لاته، کاپوچینو، ماکیاتو، موکا و …) همچنین به رسپی و طرز تهیه نوشیدنی های گرم دیگر مانند: طرز تهیه هات چاکلت، وایت چاکلت و تعدادی چای معروف مانند چای طرز تهیه چای ماسالا مسلط است.  

مخاطبین :

  • کلیه علاقه‌مندان به کار در کافی شاپ و سرو قهوه

سرفصل :‌

  • کار کردن با دستگاه آسیاب قهوه و تنظیم آن برای گرفتن اسپرسو استاندارد
  • دوزینگ (اندازه گیری مقدار قهوه مورد نیاز برای گرفتن اسپرسو استاندارد)
  • تمپ کردن اصولی قهوه
  • کار کردن با دستگاه اسپرسو و نحوه عصاره گیری استاندارد (اسپرسو سینگل و دبل)
  • فوم گیری اصولی شیر با نازل بخار دستگاه اسپرسو
  • آماده کردن منوی قهوه با شیر (لاته، کاپوچینو، ماکیاتو، کورتادو، فلت وایت، موکا و …)
  • هنر لاته آرت یا طراحی روی قهوه
  • آماده کردن قهوه های دمی و قهوه ترک
  • آماده کردن نوشیدنی های گرم مانند: هات چاکلت و چای ماسالا

مدت :‌ ‌32ساعت

پیش نیاز: –

ارتباط با دپارتمان

تلفن تماس = 02634127

داخلی= 123

Art@mftalborz.ir