دوره: باریستا
معرفی :
وظیفه اصلی باریستا مدیریت بار گرم است. باریستا در درجه اول قهوه های حرفه ای درست میکند (اسپرسو، لاته، کاپوچینو، ماکیاتو، موکا و …) همچنین به رسپی و طرز تهیه نوشیدنی های گرم دیگر مانند: طرز تهیه هات چاکلت، وایت چاکلت و تعدادی چای معروف مانند چای طرز تهیه چای ماسالا مسلط است.

مخاطبین :
- کلیه علاقهمندان به کار در کافی شاپ و سرو قهوه
سرفصل :
- کار کردن با دستگاه آسیاب قهوه و تنظیم آن برای گرفتن اسپرسو استاندارد
- دوزینگ (اندازه گیری مقدار قهوه مورد نیاز برای گرفتن اسپرسو استاندارد)
- تمپ کردن اصولی قهوه
- کار کردن با دستگاه اسپرسو و نحوه عصاره گیری استاندارد (اسپرسو سینگل و دبل)
- فوم گیری اصولی شیر با نازل بخار دستگاه اسپرسو
- آماده کردن منوی قهوه با شیر (لاته، کاپوچینو، ماکیاتو، کورتادو، فلت وایت، موکا و …)
- هنر لاته آرت یا طراحی روی قهوه
- آماده کردن قهوه های دمی و قهوه ترک
- آماده کردن نوشیدنی های گرم مانند: هات چاکلت و چای ماسالا
مدت : 32ساعت
پیش نیاز: –
ارتباط با دپارتمان
داخلی کارشناسان گروه
تلفن تماس = 02634127
داخلی= 123
فضای مجازی گروه
09032648676
ایمیل گروه
Art@mftalborz.ir