دوره: ‌ باریستا

معرفی : وظیفه اصلی باریستا مدیریت بار گرم است. باریستا در درجه اول قهوه های حرفه ای درست می‌کند (اسپرسو، لاته، کاپوچینو، ماکیاتو، موکا و …) همچنین به رسپی و طرز تهیه نوشیدنی های گرم دیگر مانند: طرز تهیه هات چاکلت، وایت چاکلت و تعدادی چای معروف مانند چای طرز تهیه چای ماسالا مسلط است.  

دوره باریستا به شما مهارت‌های لازم برای تهیه و ارایه قهوه‌های حرفه‌ای را آموزش می‌دهد. این دوره شامل آموزش‌های مختلفی است که در قسمت سرفصل ها قسمت های مختلف آموزش را مشاهده کنید. بنابراین، برای شرکت در دوره باریستا نیاز به علاقه، صبر، دقت و تمرکز دارید. 

 

مخاطبین :

  • کلیه علاقه‌مندان به کار در کافی شاپ و سرو قهوه

سرفصل :‌

  • کار کردن با دستگاه آسیاب قهوه و تنظیم آن برای گرفتن اسپرسو استاندارد
  • دوزینگ (اندازه گیری مقدار قهوه مورد نیاز برای گرفتن اسپرسو استاندارد)
  • تمپ کردن اصولی قهوه
  • کار کردن با دستگاه اسپرسو و نحوه عصاره گیری استاندارد (اسپرسو سینگل و دبل)
  • فوم گیری اصولی شیر با نازل بخار دستگاه اسپرسو
  • آماده کردن منوی قهوه با شیر (لاته، کاپوچینو، ماکیاتو، کورتادو، فلت وایت، موکا و …)
  • هنر لاته آرت یا طراحی روی قهوه
  • آماده کردن قهوه های دمی و قهوه ترک
  • آماده کردن نوشیدنی های گرم مانند: هات چاکلت و چای ماسالا

مدت :‌ ‌32ساعت

پیش نیاز: –

ارتباط با دپارتمان

تلفن تماس = 02634127

داخلی= 123

Art@mftalborz.ir