دوره: آشپزی ملل
معرفی :
در دوره جامع آشپزی ملل فرصت های نامحدودی در زمینه دنیای غذا و آشپزی برای هنرجویان ایجاد میشود و هنرجویان مدرک دوزبانه مجتمع فنی تهران را دریافت کرده و می توانند در داخل و خارج از کشور وارد بازار کار حرفه ای شده و به عنوان یک آشپز حرفه ای مشغول به کار شوند. همچنین علاقمندان به این رشته علاوه بر شناخت انواع غذاها و تهیه و سرو آن با فرهنگ غذایی ملل مختلف نیز آشنا می شوند. مدرک: به هنرجویان پس از گذراندن دوره مدرک دو زبانه مجتمع فنی تهران ارائه می گردد.
مخاطبین :
- علاقمندان به این حوزه
سرفصل :
- آشنایی با علم آشپزی
- کات کردن مواد اولیه و پایه در آشپزی
- نحوه صحیح خرید مواد اولیه و به صرفه
- آشنایی با ابزارهای آشپزی از جماه انواع تخته های کار ، چاقو ها و …
- مقدمه ای بر آشپزی فرانسوی:
- آموزش سس های پایه در آشپزی فرانسوی
- آموزش استاک گیری
- تهیه و سرو سوپ پیاز onion soup
- سوپ گوجه tomato soup
- گراتن gratin
- سوفله soufflé
- *آشنایی با آشپزی ایتالیایی
- چیکن پارمزان chicken parmesan pasta
- کیشن لورن quiche Lorraine
- پاستا بلونز blues pasta
- پاستا آربیتا arrabiata pasta
- پاستاپستو pesto pasta
- پاستا آلفردو chicken alfredo pasta
- سالاد سزارCaesar salad
- آرانچینی و سس مارینا aranchini with marina sauce
- بروکستا مرغ chicken bruschetta
- آشنایی با آشپزی هندی:
- پاکوراpakora
- آلو هندیIndian allot
- پوره بادمجان eggplant puree
- باتر چیکن butter chicken
- مرغ بریونی chicken biryani
- کاری گوشت meat stew
- کوفته با سس گوجه و بادمجان lamb koftas
- بال مرغ تندروی tandoori chicken wings
- نان پراتاlaccha paratha
- آشنایی با آشپزی مدیترانه ای:
- رویتوکفتدسrevithokeftedes
- سوولاکیsouvlaki
- کوفته یونانی Greek meatball
- اسپانا کوپیتا spanakopita
- پایلا اسپانیایی Spanish paila
- حریرا مراکشی harira
- داوود پاشا stew of david pasha
- پرده پیلاوی pilaw curtains
- آشنایی با آشپزی عربی:
- حمص hummus
- محمره mouhammara
- سالاد فتوش fatosh salad
- مجبوس chicken machboos
- شاورما shaverma
- دلمه dolma
- بطا طاحره batataharra
- عرایس arayes
- آشنایی با غذاهای دریایی:
- خوراک صدف oyster feed
- خرچنگ crab
- لابستر sea labster
- کالاماری kalamari
- میگو سوخاری roasted shrimp
- میگو پفکی puffed shrimp
- خمیر بنیه strong dough
- سس هلندز dutch sauce
- سس سبز green sause
- سس بنیه strong sauce
- سس تار تارtartar sauce
- *آشنایی با انواع کباب های ملل
- کباب مکزیکیmexican kebab
- کباب لاری lary kebab
- ادنا کباب adana kebab
- کباب بلغاری Bulgarian
- کباب قفقازیcaucasian kebab
- شش طاووق کباب یونانی shish taouk
- کباب کشمیری Kashmiri kebab
- آشوکا ashoka
- آشنایی با انواع غذاهای آسیایی:
- فرایدرایس fried rice
- کیمجیkimchi
- کاری سیب زمینی potato curry
- نودل با سس بادام زمینی و
- نودل و سبزیجات stir fry nodal& vegetable
- مرغ ترش و شیرین sweet & sour chicken
- کاری ماسامان tai curry masaman
- آشنایی با غذاهای فرانسوی:
- رولت فرانسوی French roulette
- سالاد نیسواز فرانسوی French salad
- راگو گوشت meat ragout
- بیفتک الزاس Alsace beefsteak
- کیش لورن quiche Lorraine
- راتتویی ratatouille
- کسوله cassoulet
- آشنایی با غذاهای مکزیکی:
- سوپ ترتیا tortilla soup
- سالاد مرغ chicken salad
- فاهیتا fajita
- تاکو با دو نوع تاپینگ
- ناچو و دو نوع دیپnacho with dis
- پلومکزیکی و مرغ Mexican rice with chicken
- دو نوع سالسا salsas
مدت : ۴۰ ساعت
پیش نیاز: ندارد